Szervizünkben a legmodernebb automata váltó olajcserélőt alkalmazzuk, mely az automata váltó olaját teljesen automatikusan cseréli le.

A karbantartási folyamatot egy intelligens szoftver vezérli és felügyeli. Az állomás úgy lett tervezve, hogy lecserélje a váltóban található összes olajat és kitisztítsa az ehhez tartozó rendszert az összes autó típuson. Műszerünkhöz márka és modell specifikusan rendelkezésünkre állnak az adapterkészletek, konfigurációk és tudásanyagok, így az autógyártók és különféle váltó rendszerek teljes egészén elvégezhető a karbantartás.

A berendezéssel elvégzett olajcsere nem összetévesztendő a legtöbb autószervizben történő váltóolaj cserével. Műszerünk az olaj 100 százalékát képes lecserélni és a váltó rendszerét átmosni, míg a hagyományosan elvégzett olajcserekor a váltó szerkezeti felépítésének köszönhetően a kenőanyag alig több mint felét cserélik le, így az a módszer csak részleges olajcserét eredményez, nem beszélve arról, hogy az egyéb lerakódások és szennyeződések sem oldódnak fel váltórendszer faláról.

Foglaljon időpontot automataváltó olajcserére most!