Belső motortisztítás

Ismerje meg az innovatív belső motortisztító eljárást, amivel a gépjármű motorja újult erőre kap.


Többet szeretnék megtudni

Teljesítmény visszanyerés

A motorteljesítményt negatívan érinthetik a karbon- és egyéb lerakódások. Eltávolításukkal helyreáll az optimális motorüzem.

Fogyasztás helyreállítás

Az egyenletes levegő-üzemanyag keverék áramlás pozitívan befolyásolhatja a gépjármű fogyasztását.

Emisszió
csökkentés

A tisztább égésterek és kipufogó rendszer hozzájárul a környezetbarát működéshez és károsanyag kibocsátás szinten tartásához.

Hibaforrás meghatározása

Miért van szükség a motorok karbon-tisztítására?

Az üzemanyag ellátó rendszerben képződő karbon, lakk és egyéb lerakódások idővel negatívan befolyásolják a motor teljesítményét. Okozhatnak valahol akár konkrét eltömődést, de a fokozatosan kialakuló keresztmetszet csökkenés is együtt jár a motor kevésbé hatékony működésével.  A jármű alkatrészeinek kopása, elhasználódása szintén teljesítménycsökkentő tényező lehet.Különösen negatívan befolyásoló tényező a kipufogócsonkokban, katalizátorban, lambda szenzoroknál valamint az üzemanyag befecskendező rendszer egyéb részeinél megjelenő szennyeződések. Ezek mind rontják a gépjármű motorjának hatékonyságát.A közvélemény általában megegyezik arról, hogy a jó és rendszeres karbantartás, a helyes olaj- és üzemanyag használat segít megőrizni a motor jó állapotát. Sajnos azonban a praktikák és kíméletes használat ellenére sem kerülhető el 100%-ban, hogy a szennyeződések által keletkező teljesítménycsökkenés megjelenjen.

Az eljárás eltávolítja ezen lerakódásokat, visszaállítva ezáltal a gépkocsi közel optimális üzemét. A rendszer tisztasága az alábbiakban figyelhető meg: érezhető teljesítményjavulás, egyenletesebb motorüzem, élénkebb gázreakció és csendesebb motorhang.

BELSŐ MOTORTISZTÍTÁS

A karbon és egyéb lerakódások különösen negatív hatással lehetnek a motor teljesítményére nézve!

A Dein Autószerviznél is elérhető technológia megoldást kínál a belsőégésű motorok dekarbonizálására. Szabadalmaztatott berendezésekkel tisztítjuk meg a motort a felgyülemlett károsanyag lerakódásoktól.

Miben egyedi aZ eljárás?

  • A tisztítószer speciális alifás üzemanyag
  • Mérhető és azonnal érezhető eredmények
  • Két fázisú tisztítási eljárás
  • Elsődeleges és másodlagos égéstér is tisztul
  • Teljes tisztítás 1 órán belül

Így működik a belső
motortisztítás folyamata

Az eljárás különbözik az alternatív karbon-tisztító megoldásoktól, mert finomított alifás üzemanyagot használ a jármű tisztításának folyamata során. Az üzemanyagot egy szabadalmaztatott dekarbonizáló berendezésen keresztül juttatjuk a gépjárműbe.

  • Teljes diagnosztika
  • Elsődleges égéstér tisztítás
  • Másodlagos égéstér tisztítás
  • Tesztvezetés
  • Ismételt vizsgálat

A dízelmotorokhoz használt szabadalmaztatott technológia kissé eltérő a benzines motorokétól, de az eredmények megegyezőek.

Fontos kiemelni, hogy a technológia nem használ oldószert. Továbbá a tisztítószer nem ég el az üzemanyagrendszerben, így teljes tisztítás érhető el a befecskendezési ponttól, az égés utáni tér végpontjáig.

A rendszer tisztítása során kitisztul a kipufogógáz visszavezető (EGR) rendszer és a dízel részecskeszűrő (DPF), amely megfelelő légáramlást tesz lehetővé.

Foglaljon időpontot
belső motortisztításra
még ma!

Hozza el autóját szervizünkbe, ahol tapasztalt szerelő segítségével történik a tisztítás.  Garantáltan érezhető eredményekkel fog tőlünk távozni.

DPF tisztítás ára: 69.990 Ft


Időpontot foglalok

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v17

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v16

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v15

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v14

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v12

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v11

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v10

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v9

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v7

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v6

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v5

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v3

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v2

Dein_Autószerviz_TerraClean_tisztítás_v1


Előző
Következő

Mennyi ideig maradnak tiszták az égésterek?

A motortisztítás után

Általános tapasztalat, hogy preventív jelleggel évente vagy 30.000 kilométer megtétele után érdemes elvégezni ismételt tisztítást. Bizonyos használati körülmények mellett viszont gyorsabb mértékben is érezhetően romolhat a motorteljesítmény, ilyenkor szintén ajánlott a tisztítás.

A hazai benzinkutakon tankolható prémium üzemanyagok szintén hozzájárulnak a motor jó állapotának megőrzéséhez és használatukkal csökkenthető a lerakódások kialakulásának gyorsasága.

Garanciát vállalunk az elvégzett tisztításra!*

Dein autószerviz vecsés

Cégünk 25 éve foglalkozik autójavítással mint családi vállalkozás. Kezdetektől fogva törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki, minőségi, gyors munkáinkkal elnyerjük bizalmukat. Ügyfélbarát politikánk része a szervizelési, garanciális és pénzügyi átláthatóság.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mikor ajánlott motortisztítás az autómon?
A tapasztalatok alapján elmondható, hogy az autók többsége körülbelül 30.000 kilóméter megtétele után már igényli a TerraClean tisztítást. Amennyiben túlnyomórészt városi használatban van, vagy Taxi üzemmódban van az autó, javasolt a gyakoribb tisztítás elvégzése.
Rendszeres autópálya használat során kevesebb karbonlerakódás keletkezik, ezért itt a tisztítási ciklus lehet ritkább.
Milyen gépjárműveken végezhető el a tisztítás?

Szinte minden járművön elvégezhető és hatásos. Legyen szó kamionokról, mezőgazdasági gépekről, építőipari gépekről, kisteherautóról, autóról, buszról, motorkerékpárról vagy hajómotorokról! Mindegyik esetében sikerrel és érzékelhető eredménnyel elvégezhető. Néhány kivétel van (pl. Wankel motorok).

A bejelentkezés alkalmával szakemberünk tájékoztatja Önt a lehetőségekről.

Mennyibe kerül a motortisztítás?

A motor mélytisztító szolgáltatás ára 2000 cm3-is motorokig 39.990, -Ft, a 2000 cm3 feletti motorok esetén 49.990, -Ft.

Nagyobb gépjárműveknél, haszongépjárműveknél, teherautóknál, mezőgazdasági gépeknél, autóbuszok és az építőipari gépek estében többe kerülhet a szolgáltatás a munka nehézsége és a motor mérete miatt.

A motor mélytisztító szolgáltatás ára: 119.990, -Ft.

Mennyi ideig tart az eljárás?

A teljes tisztítási folyamat maximum 1 órán belül készen van!

Hol lehetséges igénybe venni a szolgáltatást?
Szervizünk címe: 2200 Vecsés Tass utca 6.
Mi történik a tisztítás során?

A tisztítás során egy speciálisan erre a célra fejlesztett alifás üzemanyag és szabadalmaztatott dekarbonizáló berendezés segítségével kerülnek feloldásra a károsanyag részecske lerakódások.

Ne habozzon ha már problémát tapasztal

Tisztítás után autója visszanyeri régi dinamikáját, ismét akadály nélkül juthat friss üzemanyag-levegő keverék a motorba. A kifugógázok pedig újra könnyedén távozhatnak.


időpontot foglalok