Üdvözöljük az oldalon!

Cégünk 25 éve foglalkozik autójavítással mint családi vállalkozás. Kezdetektől fogva törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki, minőségi, gyors munkáinkkal elnyerjük bizalmukat. Ügyfélbarát politikánk része a szervizelési, garanciális és pénzügyi átláthatóság.

Minden gépkocsi típushoz biztosítottak a technikai és műszerezettség feltételek, rendelkezésünkre állnak a folyamatosan frissülő gyári javítástechnológiák és előírások, a szakszerű javításhoz elengedhetetlen mérési és előírási adatok. Szereléshez kizárólag speciális, a javítási folyamatnak megfelelő célszerszámokat alkalmazunk.

Jelenleg 4 szervizálláson végezzük a szerviz tevékenységünket. Szolgáltatás palettánk összeállításánál arra törekszünk, hogy a szakosodott márkák vonatkozásában minél teljesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani a garancia időn belüli és az azon túli időszakban.

Az elvégzett munkákra és az általunk cserélt alkatrészekre mindenkor garanciát vállalunk. Garanciális javítás vagy csere esetén, ha az alkatrész általunk lett beszerezve akkor sem anyag, sem munkadíjat nem számolunk fel! Reméljük Önt is elégedett ügyfelünkként láthatjuk viszont.

Üdvözlettel: Dein Attila